Helló! :)

etrendterv.jpg Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak elegem lett abból, hogy duci vagyok. Hogy hurkás a hasam, hogy nagyobb ruhákat hordok, mint szeretnék, hogy nem érzem jól magam a bőrömben. Ráadásul - gondolom az akkori életmódomnak köszönhetően - magas volt a vérzsírom és elkezdett fájni a szívem is. Egy szilveszteri estén jött a nagy változás, amikor megfogadtam, hogy na jó, kemény és vagány csaj leszek, abbahagyom a sok nyafogást és kifogást, elkezdek edzeni és megalkotom a saját diétámat.

Az a fogadalom megváltoztatta az egész életemet, egyszerűen mindenre hatással volt. Máshogy élem meg a mindennapokat, van önbizalmam, a munkámra és a párkapcsolatomra is pozitív hatással van. Sokkal nagyobb a teherbírásom és mindenhez pozitívabban állok. Megdolgoztam érte és büszke vagyok rá!

Azt el kell, hogy mondjam, hogy nem annak a híve vagyok (valószínű, hogy ez a csokiimádatomból indul), hogy sali, csirke, rizs és viszlát - bár jól elkészítve ez egy nagyon jó kombó - , hanem annak a híve, hogy meg kell találni a saját utat és, ha azt akarom, bele kell, hogy férjen a csoki, a pizza és a vörösbor. :D (Nekem ezek a kedvenceim.) Nem szeretnék elhallgatni semmit, imádom az éjszakai nasizást, bár már lecsökkentettem az alkalmak számát, imádom a napközbeni csokievést (ezt is csökkentettem), de nem mondok le róla soha, semmilyen körülmények között. Amúgy is, Michael Mosley Az okos belek című könyvében megmondta, hogy az étcsoki igenis egészséges és kell és ki vagyok én, hogy egy ilyen könyv szerzőjének tanácsait megtagadjam?

Nos igen, átestem kisebb-nagyobb nehézségeken a gyerekkorom kapcsán, de már felnőttem és megtaláltam a megoldást a saját utamhoz. Rajta vagyok, mindig finomítok, változtatok, tanulok, de már van egy tudás a birtokomban, amivel általában fantasztikusan érzem magam a bőrömben. Néha megfejelem ezt egy kis fitness versenyfelkészüléssel is, mert szeretem feszegetni a határaimat (főleg az edzőteremben), meg szeretem a csilivili szép dolgokat, meg egy picit jó, ha szívatom magam, de utána én vagyok a legboldogabb, hogy betolhatok egy pizzát és egy kis csokit. 

Az a hajtóerőm, hogyha én megváltoztattam az életem, akkor azt szeretném, hogy ezt más is tudja és megtapasztalja. Rengeteg munka és tapasztalat, meg tanulás kellett ahhoz, hogy eljussak idáig, amit szeretnék átadni Neked.

Azt gondolom, hogy akkor érdemes velem tartanod, ha érdekel az igazi alakformálás (vagyis a súlyzós edzés), ha nem szeretnél csak salátán és csirkén élni, szereted az új és lehet, hogy kicsit furcsa recepteket, meg a kiskutyákat. 

Általában jópofa recepteket, tippeket és edzős gyakorlatokat osztok meg itt a blogon, de lehet, hogy bele fog férni más is. Nagy örömmel várom a javaslatokat, hogy miről írhatnék még, ami érdekel Titeket! Ezt akár itt, de az instagramon (andi.pagonyi) is szeretettel várom! :)

 

Köszi, hogy itt vagytok velem!

Puszi,

Andi

Instagram: andi.pagonyi

Facebbok: andi.pagonyi

Weboldal: fitbunnies.hu

E-mail: andreapagonyi@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andreapagonyi.blog.hu/api/trackback/id/tr3613538239